Medlemskab


Alt kommunikation omkring indmeldelse og adgangskort foregår via "adgangskort.fitness.mejrup@gmail.com". E-mail besvares i hver weekend.

Administration af adgangskort foregår i hver weekend, så der kan forventes op til en uges svar tid før man som nyt medlem får besked på at adgangskort er klar til afhentning.

I bunden af denne side ses logon til medlemsoplysninger, hvor du kan opsige abonnement, ændre abonnementstype, ændre kreditkortoplysninger og lignende.

Hvis du allerede fra tidligere har en profil og har dit adgangskort - så undlad at oprette en ny profil, men hop direkte til valg af abonnement. Fordelen er, at dit nuværende kort åbner automatisk i løbet af natten.


Efter oprettelse af profil tilsendes password til e-mail adresse som skal bruges når abonnement vælges nedenfor.


VÆLG ABONNEMENTFørste gang du vælger et abonnement betaler du 5 kroner pr dag frem til den næste 1. i ny måned. Det skyldes at vi har kontingent opkrævning for alle medlemmer den 1. i hver måned. Hvis man melder sig til midt i en måned får man 15 dage ekstra kontingent som man betaler 75 kr for. Nøglebrik koster 1 kr. Hertil kommer selve kontingent enten for 1 eller 6 måneder.

Afhent adgangskort i Centrets kiosk når du har modtaget information pr e-mail at det er klar til afhentning.


Hvis du får problem med dit adgangskort (mistet eller gået i stykker) så skriv til adgangskort.fitness.mejrup@gmail.com
ÆNDRING AF MEDLEMSOPLYSNINGER

Medlemskab, adgangskode, betalingskort eller opsigelse af abonnement

Log ind på Medlemslogin
og ret under “profil” og eller “økonomi”
Mejrup Fitness  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |   97 41 09 20   |   @